A1, km 279, Ieșire Apoldu de Jos 0758 / 058-692

Despre noi

Hotel Restaurant Apoldu de Jos

LOCALIZAT PE AUTOSTRADA A1

Situat pe autostrada A1, km 279, ieșire Apoldu de Jos, Sibiu, Hotel Restaurant Apoldu va ofera un popas atat pentru odihna cat si pentru mancare atunci cand esti in tranzit.

FARA ABATERE DE LA DRUM

La ieșirea spre comuna Apoldu de Jos, cu o abatere de doar 200 metrii de la autostrada cu un acces facil și comod din ambele sensuri de mers ,am deschis un restaurant in care NON STOP veți găsi mâncare gustoasa la un preț accesibil.

HOTEL

Va puteți odihni in multă liniște într-una din cele 16 camere spatioase ,paturi confortabile ,Clima si Tv Smart la preturi accesibile!

POVESTEA NOASTRĂ

După deschiderea tronsonului de autostrada dintre Deva și Sibiu, agitația și toată circulația de pe DN1, unde de mai bine de 20 de ani restaurantul „Miercurea Deal” a servit neîncetat oamenii care tranzitau zona cu preparatele delicioase și accesibile , s-a mutat total pe Autostrada A1 .Am hotărât construirea unui Restaurant-Hotel care sa fie cât mai accesibil autostrăzii A1 Sibiu-Deva astfel oferind inca o șansa „ciolanului din Miercurea Deal”. Așadar, la ieșirea spre comuna Apoldu de Jos, cu o abatere de doar 200 metrii de la autostrada cu un acces facil și comod din ambele sensuri de mers ,astăzi se deschide un restaurant in care NON STOP veți găsi mâncare gustoasa la un preț accesibil : Începând de la ciorba de burta pana la cea de fasole, de la ciolanul cu fasole , platourile diversificate pana la mușchiul de vita ciobănesc și o gama diversificata in deserturi. In același timp, tot in locația noastră, va puteți odihni in multă liniște într-una din cele 16 camere spatioase ,paturi confortabile ,Clima si Tv Smart cu diagonala de 128. Nu rămâne decât sa va multumim anticipat celor care ne călcați pragul iar cei care tranzitati zona sunteti bine veniți și așteptați cu mare drag !

Intotdeauna conectat la internet! WiFi free
Aproape de autostrada A1
Parcare Pazita!
MOMENTUL TĂU DE REFRESH

Atunci când ești în tranzit, la Hotel Restaurant Apoldu găsești tot ce ai nevoie: de la mâncare tradițională la parcare securizată si cazare moderna.

SPECIAL PENTRU TINE

La Hotel Restaurant apoldu veti gasi intotdeauna o atmosfera calda si un personal pregatit sa va ajute in orice fel.